Spring til indholdet (Tryk Enter)

Projektledelse

10 ECTS

Hæv sandsynligheden for at dine projekter bliver en succes

Du får brug for værktøjer til projektledelse – uanset om du er med i projekter eller skal lede medarbejdere der er.

I samarbejde med:

6 undervisningsdage – over 6 uger

Projektledelse i korte træk

Opnå:

Forståelse for projektledelse

En dyb værktøjskasse

Succes med projekter i dit team

Undgå:

Kuldsejlede projekter

Projektkaos i dit team

En utilfreds topledelse

Om kurset

København

Har du spørgsmål?

Vi vejleder hundredvis årligt.
Ring til os på +45 71 99 27 91

Introduktion

Lær at arbejde effektivt som projektleder

På fagmodulet ‘Projektledelse’ vil du tilegne dig viden, færdigheder og kompetencer til at få overblik over metoder og arbejdsformer ved projektarbejde, samt få det teoretiske grundlag for at arbejde effektivt som projektleder og/eller projektmedarbejder.

Du vil dygtiggøre dig i at projektstyre ved hjælp af praksisnære teorier og metoder. Herunder værktøjer og viden til at skabe motivation af projektdeltagere, skabe fremdrift og effektivitet af dine projekter samt styring af udvikling, eksekvering og afslutning.

Vi sørger for at du kan sikre større succesrate for dine projekter ved at give dig viden og forståelse af, hvordan du vælger de hensigtsmæssige modeller og teorier til den givne situation og derved opnå det ønskede udfald.

Fag til de ambitiøse ledere

Passer vores uddannelse til dine ønsker?

Vi oplever oftest, at studerende tager dette fag som en del af akademiuddannelsen i ledelse, men det kan også tages selvstændigt.

Du er sandsynligvis:

Leder, eller en der drømmer om at blive det
I en organisation med projekter
Ivrig efter at drive projekter til succes

Undgå dette fag hvis:

Du har taget dette eller lignende fag tidligere
Projekter ikke er en del af organisationen
Dit CV klarer sig fint uden akkrediterede ledelsesfag

Om folkene bag HBA Business School siges:

Brugbart og med praktisk tilgang

Virkelig brugbart kursus, med den praktiske tilgang og de dygtige, entusiastiske undervisere. Jeg fik igangsat en masse arbejde for min virksomhed i løbet af kurset, og nu glæder jeg mig til at arbejde videre med det hele.
Tidligere kursist,
Marketingmedarbejder
Bekræftet deltager

Dette er vejen til succes

Hvis du på nogen måde skal komme en smule lettere til succes i forretningslivet, er dette vejen.
Tidligere kursist,
Selvstændig
Bekræftet deltager

Den stærke kombination

For mig var deres stærke kombination af hands-on instruktion virkelig brugbart.
Tidligere kursist,
Sælger
Bekræftet deltager

Højt niveau og stor respekt for alle

Brugbart og professionelt – højt niveau og stor respekt for alle. Jeg tager en masse med mig – rent fagligt, men i lige så høj grad inspiration og engagement!
Tidligere kursist,
Marketing Manager
Bekræftet deltager

10 ECTS – internationalt akkrediteret

Hvorfor er faget relevant?

Stærke teams

Projektledere er ansvarlige for at styre og motivere hold til at nå deres mål. Gennem faget lærer du, hvordan man opbygger stærke teams, leder og motiverer medarbejdere og håndterer udfordringer i holddynamikken.

Tidsplan og risikostyring

Faget giver dig en dybere forståelse af de forskellige faser af projektledelse og best practise for planlægning. Du lærer om realistiske tidsplaner, og om at identificere og håndtere risici samt budgetterer effektivt.

Kommunikation og konflikter

Et vigtigt aspekt er samarbejdet i projektgruppen og med interessenter. På faget lærer du, hvordan du kommunikerer klart og effektivt med forskellige grupper og og hvordan du håndterer de konflikter, der kan opstå i teams.

Din værktøjskasse

Værktøjer som Gantt-diagrammer kan hjælpe projektledere med at planlægge og styre projekter mere effektivt. På faget introducerer vi dig til dem og lærer dig, hvordan du bruger dem til at optimere processer.

Evalueringen

Evalueringen
Når projekter er afsluttet, er det vigtigt at evaluere for at forbedre processen i fremtiden. Du lærer, hvordan man udfører en grundig evaluering af projektet og identificerer områder, hvor der kan gøres forbedringer.

Et netværk i bonus

Faget projektledelse giver dig også mulighed for at netværke med andre ledere fra forskellige brancher. Det giver dig nye ideer og indsigter i projektledelse og skaber muligheder for fremtidigt samarbejde.

Tag din lederuddannelse i København

Vi byder dig velkommen i moderne og centrale rammer

Professionelle undervisere med passion for ledelse

Lærerkollegiet på HBA er sammensat af lektorer fra Cphbusiness Academy

Dine medarbejdere glæder sig

Vælg opstart, og returnér som dygtigere leder

Alle datoer
Nye datoer kommer snart. Tilmeld for at blive opdateret

HBA Leadership Programme

Et netværk i bonus

HBA Leadership Programme udgør vores eksklusive alumnenetværk, der er skabt med det formål at samle og styrke ambitiøse ledere i Danmark.

Som studerende på HBA Business School får du adgang til et gratis års medlemskab.

I løbet af året afholder vi en række arrangementer inden for alumnenetværket. Vores lukkede arrangementer er dedikeret udelukkende til vores netværksmedlemmer, og her byder vi på inspirerende oplæg fra velrenommerede profiler inden for ledelse.

Som medlem bliver du også inviteret til vores åbne arrangementer, hvor du har mulighed for at invitere en kollega eller bekendt med kvit og frit. Vores åbne arrangementer omfatter en hel dags program fyldt med netværksmuligheder og faglige sessioner, hvor erfarne oplægsholdere deler ud af deres indsigt og viden.

Du træder ind hos HBA Business School

Hvad står HBA (bogstaveligt talt) for?

H

Human

Når organisationer så nemt bliver inficeret af for meget teknologi, så flytter det sig fra lyst til pligt for os at minde alle om, at ledelse primært handler om mennesker.

B

Business

Forretnings-forståelse må ikke blive overset i en iver efter at tale om de bløde ting. Ledelse handler for os om at omsætte menneskers potentiale til resultater.

A

Applied

Det skal være anvendeligt og håndgribeligt. Vi sigter hver eneste dag efter at omsætte viden og teori til konkrete og synlige ændringer i danske ledergerninger.

Rammerne for kurserne

Praktisk information

Har du spørgsmål?

Ring: +45 71 99 27 91

Tilskudsordninger, støtte & partnerskabsaftaler

Der findes en række muligheder for dig, der ønsker at søge støtte, rabat eller tilskud til uddannelse. Læs dem igennem, og se om der er en ordning, du har mulighed for at benytte dig af.

SVU – Statens Voksenuddannelsesstøtte

Du kan være berettiget til at modtage en pulje penge fra Statens Voksenuddannelsesstøtte. Den tildeles typisk til voksne over 25 år, der ikke har en videregående uddannelse.

Bruttolønsordningen

Vores uddannelser er godkendt under bruttolønsordningen. Det betyder, at i stedet for selv at betale din uddannelse, kan du spare ved at lave en aftale med din leder om at betale.

Partnerskaber

Hvis du kommer fra en organisation, hvor I forventer at sende flere medarbejdere afsted, så kontakt os straks for at høre om mulighederne for at indgå en partnerskabsaftale.

Start din rejse til bedre lederskab

Tilmeld dig – helt uforpligtende

  • 1
    Vælg ønsket startdato for kursus
  • 2
    Indtast dine informationer
  • 3
    Modtag e-mail med bekræftelse

5.0 ud af 5

Baseret på 6 anmeldelser af tidligere deltagere

Kun 5 felter fra at være i gang...

Du kan trygt udfylde og skrive dig op nu. Pladsen er reserveret til dig, og du bliver efterfølgende kontaktet for endelig bekræftelse.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg ønsket startdato

Dine informationer

Hidden
Hidden