Spring til indholdet (Tryk Enter)

Ledelse i praksis

10 ECTS

Resultater med ledelse – på et solidt fundament af teori og praksis

Fuldt fokus på praksis i dette fag. Det, du lærer, skal kunne bruges – uanset om det er ledelsesstile fra de høje luftlag eller konflikter i gulvhøjde.

I samarbejde med:

6 undervisningsdage – over 6 uger

Ledelse i praksis i korte træk

Opnå:

Hurtig udvikling i din lederkarriere

Resultater gennem dine medarbejdere

En ledelsesstil, du selv er stolt af

Undgå:

Hårdknuder i vigtige processer

Udeblevne resultater pga mistrivsel

Spild af medarbejderes potentiale

Om kurset

København

Har du spørgsmål?

Vi vejleder hundredvis årligt.
Ring til os på +45 71 99 27 91

Introduktion

Lær at mestre kompleks ledelse

På fagmodulet ‘Ledelse i Praksis’ vil du tilegne dig viden, færdigheder og kompetencer til at professionelt håndtere den daglige, ledelsesmæssige kompleksitet på din arbejdsplads.

Du vil blive bedre i stand til at løse komplekse problemstillinger i din dagligdag som leder! Når du har afsluttet ‘Ledelse i Praksis’ vil du være kompetent til at udvælge og eksekvere på relevante teorier, modeller og værktøjer som giver dig det ønskede udfald af en given problemstilling.

Sidst, men ikke mindst, vil du tilegne dig værktøjer til at definere dit eget udviklingspotentiale ved hjælp af en målrettet handlingsplan, som sikrer dig livslang udvikling af din ledelsesprofil.

Hvem er det for?

Ledelse i praksis er for den nye leder

Vi oplever oftest, at studerende tager dette fag som en del af den fulde akademiuddannelse i ledelse, men det kan også tages selvstændigt.

Du er sandsynligvis:

Leder allerede, eller er en aspirerende, der drømmer om at blive det
I en organisation der har rakt dig mere ledelsesansvar
Ivrig efter at blive dygtigere til at lede andre mod resultater

Undgå dette fag hvis:

Du har taget dette eller lignende fag tidligere
Personale-ledelse ikke er en del af dit ansvar – og heller aldrig bliver det
Dit CV klarer sig fint uden akkrediterede ledelsesfag

Om folkene bag HBA Business School siges:

Tasken fuld af byggeklodser

Her i huset kan man tydeligt mærke, at alle fag er nøje tilrettelagt, at man går hjem med tasken fuld af byggeklodser, så man mandag morgen kan gå i gang med at bygge ud eller bygge om i forretningen.
Tidligere kursist,
Senior Project Leader
Bekræftet deltager

Gennemtænkt og velsmurt

Havde oplevelsen af en gennemtænkt og velsmurt maskine, der sikkert førte en fra A til B. Tydeligvis en virksomhed der har studeret faget “læring” og tilpasset forløbet derefter.
Tidligere kursist,
Ejerleder

Brugbart og med praktisk tilgang

Virkelig brugbart kursus, med den praktiske tilgang og de dygtige, entusiastiske undervisere. Jeg fik igangsat en masse arbejde for min virksomhed i løbet af kurset, og nu glæder jeg mig til at arbejde videre med det hele.
Tidligere kursist,
Marketingmedarbejder
Bekræftet deltager

Den stærke kombination

For mig var deres stærke kombination af hands-on instruktion virkelig brugbart.
Tidligere kursist,
Sælger
Bekræftet deltager

Højt niveau og stor respekt for alle

Brugbart og professionelt – højt niveau og stor respekt for alle. Jeg tager en masse med mig – rent fagligt, men i lige så høj grad inspiration og engagement!
Tidligere kursist,
Marketing Manager
Bekræftet deltager

10 ECTS – internationalt akkrediteret

Ledelse er et håndværk – og her kommer du i mesterlære

For at lede skal du kende dig selv

Når man i det gamle Grækenland ville besøge Oraklet i Delfi, så stod der at læse ved indgangen ‘Kend dig selv’. I den simple sætning står en sandhed, som vi dyrker på faget. Du lærer nemlig dig selv at kende som leder.

Vigtigheden af din rolle som leder

Du kan ikke lede nogen noget sted hen, hvis du ikke først indgående forstår din rolle som leder. Vi taler om legitimitet, og dermed om at gøre dig i stand til at fordele opgaver – helt uden at kommandere og befale.

Ingen praksis uden teori

Hvis der ikke er et teoretisk fundament hos en leder, så foregår der ledelse baseret på talentet alene. Ledelse i Praksis sikrer, at du ikke udelukkende leder på talent, men også kan gøre det på dine evner.

Styrker og svagheder

Vi anser selvfølgelig helst svagheder som potentialer. Men vi prøver ikke at udrydde svagheder. Der er mindst lige så meget arbejde med at finde dine styrker, og gøre dem ENDNU stærkere.

Lederen på gulvet

Når du leder og fordeler arbejdet i dit team, så er det centralt at kunne vurdere problemstillinger og træffe gode beslutninger. Den evne opdyrker vi og træner på faget Ledelse i Praksis.

En plan der sikrer udvikling

Når du går fra undervisningen den sidste dag, så får du din egen handleplan med under armen. Men ikke nok med det. Du har samtidig præcis samme metode med til at lave handleplaner for dine medarbejdere.

Tag din lederuddannelse i København

Vi byder dig velkommen i moderne og centrale rammer

Professionelle undervisere med passion for ledelse

Lærerkollegiet på HBA er sammensat af lektorer fra Cphbusiness Academy

Dine medarbejdere glæder sig

Vælg opstart, og returnér som dygtigere leder

Alle datoer
København S
05. mar. 2024
6 ugers uddannelse
Tilmelding lukker snart
Kommer snart

HBA Leadership Programme

Et netværk i bonus

HBA Leadership Programme udgør vores eksklusive alumnenetværk, der er skabt med det formål at samle og styrke ambitiøse ledere i Danmark.

Som studerende på HBA Business School får du adgang til et gratis års medlemskab.

I løbet af året afholder vi en række arrangementer inden for alumnenetværket. Vores lukkede arrangementer er dedikeret udelukkende til vores netværksmedlemmer, og her byder vi på inspirerende oplæg fra velrenommerede profiler inden for ledelse.

Som medlem bliver du også inviteret til vores åbne arrangementer, hvor du har mulighed for at invitere en kollega eller bekendt med kvit og frit. Vores åbne arrangementer omfatter en hel dags program fyldt med netværksmuligheder og faglige sessioner, hvor erfarne oplægsholdere deler ud af deres indsigt og viden.

Du træder ind hos HBA Business School

Hvad står HBA (bogstaveligt talt) for?

H

Human

Når organisationer så nemt bliver inficeret af for meget teknologi, så flytter det sig fra lyst til pligt for os at minde alle om, at ledelse primært handler om mennesker.

B

Business

Forretnings-forståelse må ikke blive overset i en iver efter at tale om de bløde ting. Ledelse handler for os om at omsætte menneskers potentiale til resultater.

A

Applied

Det skal være anvendeligt og håndgribeligt. Vi sigter hver eneste dag efter at omsætte viden og teori til konkrete og synlige ændringer i danske ledergerninger.

Rammerne for kurserne

Praktisk information

Har du spørgsmål?

Ring: +45 71 99 27 91

Tilskudsordninger, støtte & partnerskabsaftaler

Der findes en række muligheder for dig, der ønsker at søge støtte, rabat eller tilskud til uddannelse. Læs dem igennem, og se om der er en ordning, du har mulighed for at benytte dig af.

SVU – Statens Voksenuddannelsesstøtte

Du kan være berettiget til at modtage en pulje penge fra Statens Voksenuddannelsesstøtte. Den tildeles typisk til voksne over 25 år, der ikke har en videregående uddannelse.

Bruttolønsordningen

Vores uddannelser er godkendt under bruttolønsordningen. Det betyder, at i stedet for selv at betale din uddannelse, kan du spare ved at lave en aftale med din leder om at betale.

Partnerskaber

Hvis du kommer fra en organisation, hvor I forventer at sende flere medarbejdere afsted, så kontakt os straks for at høre om mulighederne for at indgå en partnerskabsaftale.

Start din rejse til bedre lederskab

Tilmeld dig – helt uforpligtende

  • 1
    Vælg ønskede startdato for kursus
  • 2
    Indtast dine informationer
  • 3
    Modtag e-mail med bekræftelse

5.0 ud af 5

Baseret på 6 anmeldelser af tidligere deltagere

Kun 5 felter fra at være i gang...

Du kan trygt udfylde og skrive dig op nu. Pladsen er reserveret til dig, og du bliver efterfølgende kontaktet for endelig bekræftelse.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg ønsket startdato

Dine informationer

Hidden
Hidden