Spring til indholdet (Tryk Enter)

FORANDRINGSLEDELSE

10 ECTS

Styr dit team trygt, sikkert og produktivt gennem forandringer

Her bliver du klogere på din rolle som leder i organisatoriske forandringer, og vi ruster dig til at lede forandrings- og udviklingsprocesser

I samarbejde med:

6 undervisningsdage – over 6 uger

Forandringsledelse i korte træk

Opnå:

Forandringer, der rent faktisk sker

Tryghed og produktivitet i forandringen

Medarbejdere, der begejstres undervejs

Undgå:

Modstand fra dine medarbejdere

En forandringsproces der forliser

At stå med skylden for forliset

Om kurset

København

Har du spørgsmål?

Vi vejleder hundredvis årligt.
Ring til os på +45 71 99 27 91

Introduktion

Forandrings- og udviklingsprocesser i praksis

På fagmodulet ‘Forandringsledelse’ vil du tilegne dig viden, færdigheder og kompetencer til at lede og analysere forandrings- og udviklingsprocesser i praksis. Derudover, analysere og vurdere praksisnære problemstillinger i relation til forandringsprocessen, samt lede processen i den retning du ønsker.

Du vil møde nye metoder og værktøjer til at identificere udviklingspotentialet for din egen ledelsesprofil, såvel som virksomhedens, i forhold til forandringsledelse.

Vi sørger for at dygtiggøre dig i de nødvendige metoder og teorier som kræves for at kunne styre planlægning, eksekvering og implementering af forandringsprocessen – samt værktøjer til at formidle den nødvendige kommunikation til alle berørte kanaler.

5.0 ud af 5

Brugbart og med praktisk tilgang

Virkelig brugbart kursus, med den praktiske tilgang og de dygtige, entusiastiske undervisere. Jeg fik igangsat en masse arbejde for min virksomhed i løbet af kurset, og nu glæder jeg mig til at arbejde videre med det hele.
Tidligere kursist,
Marketingmedarbejder
Bekræftet deltager

Dette er vejen til succes

Hvis du på nogen måde skal komme en smule lettere til succes i forretningslivet, er dette vejen.
Tidligere kursist,
Selvstændig
Bekræftet deltager

Den stærke kombination

For mig var deres stærke kombination af hands-on instruktion virkelig brugbart.
Tidligere kursist,
Sælger
Bekræftet deltager

Højt niveau og stor respekt for alle

Brugbart og professionelt – højt niveau og stor respekt for alle. Jeg tager en masse med mig – rent fagligt, men i lige så høj grad inspiration og engagement!
Tidligere kursist,
Marketing Manager
Bekræftet deltager

10 ECTS – internationalt akkrediteret

Her er 6 (ofte oversete) spørgsmål

Hvad skal forandres?

Enhver forandringsproces har en elementær begyndelse. Alligevel er det overset af mange ledere, fordi de har travlt med at komme i gang. Du lærer, hvordan du (grundigt) kortlægger præcis hvad, der skal forandres.

Skal jeg bare gi’ los?

Når først du ved, hvad der skal forandres, så bugner værktøjskassen med modeller og værktøjer til at få det til at ske. Du bliver sendt hjem fra faget med de mest anerkendte og lettest anvendelige af slagsen.

Hvad er så planen?

Egon Olsen har ikke levet forgæves. Nu har han godt nok aldrig levet i virkeligheden, men som i fiktionens verden har du brug for en plan, hvis forandringer skal blive til realiteter. Vi lærer dig at lægge den.

Hvorfor opstår modstand?

Psykologien hjælper os her. Man ved allerede, hvorfor der psykologisk set opstår modstand hos enkelte eller flere medarbejdere. Derfor bliver du på dette fag (selvfølgelig) rustet til at løsne og/eller modvirke den.

Hvordan forklarer jeg det?

Forandringskommunikation er mange steder et selvstændigt fag. Det siger lidt om, at der er skrevet adskillige hyldemeter om emnet. Her på Forandringsledelse har vi læst stoffet, og sætter dig ind i det vigtigste.

Hvad hvis det aldrig slutter?

I nogle organisationer er forandringer ikke en enkeltstående begivenhed, men derimod en konstant. Det anser vi i udgangspunktet som en god ting, for vi lærer dig at gå fra forandringsparat – til forandringsvant.

Tag din lederuddannelse i København

Vi byder dig velkommen i moderne og centrale rammer

Professionelle undervisere med passion for ledelse

Lærerkollegiet på HBA er sammensat af lektorer fra Cphbusiness Academy

Dine medarbejdere glæder sig

Vælg opstart, og returnér som dygtigere leder

Alle datoer
København S
11. apr. 2024
Akademimodul
Tilmelding åben
Kommer snart

HBA Leadership Programme

Et netværk i bonus

HBA Leadership Programme udgør vores eksklusive alumnenetværk, der er skabt med det formål at samle og styrke ambitiøse ledere i Danmark.

Som studerende på HBA Business School får du adgang til et gratis års medlemskab.

I løbet af året afholder vi en række arrangementer inden for alumnenetværket. Vores lukkede arrangementer er dedikeret udelukkende til vores netværksmedlemmer, og her byder vi på inspirerende oplæg fra velrenommerede profiler inden for ledelse.

Som medlem bliver du også inviteret til vores åbne arrangementer, hvor du har mulighed for at invitere en kollega eller bekendt med kvit og frit. Vores åbne arrangementer omfatter en hel dags program fyldt med netværksmuligheder og faglige sessioner, hvor erfarne oplægsholdere deler ud af deres indsigt og viden.

Du træder ind hos HBA Business School

Hvad står HBA (bogstaveligt talt) for?

H

Human

Når organisationer så nemt bliver inficeret af for meget teknologi, så flytter det sig fra lyst til pligt for os at minde alle om, at ledelse primært handler om mennesker.

B

Business

Forretnings-forståelse må ikke blive overset i en iver efter at tale om de bløde ting. Ledelse handler for os om at omsætte menneskers potentiale til resultater.

A

Applied

Det skal være anvendeligt og håndgribeligt. Vi sigter hver eneste dag efter at omsætte viden og teori til konkrete og synlige ændringer i danske ledergerninger.

Rammerne for kurserne

Praktisk information

Har du spørgsmål?

Ring: +45 71 99 27 91

Tilskudsordninger, støtte & partnerskabsaftaler

Der findes en række muligheder for dig, der ønsker at søge støtte, rabat eller tilskud til uddannelse. Læs dem igennem, og se om der er en ordning, du har mulighed for at benytte dig af.

SVU – Statens Voksenuddannelsesstøtte

Du kan være berettiget til at modtage en pulje penge fra Statens Voksenuddannelsesstøtte. Den tildeles typisk til voksne over 25 år, der ikke har en videregående uddannelse.

Bruttolønsordningen

Vores uddannelser er godkendt under bruttolønsordningen. Det betyder, at i stedet for selv at betale din uddannelse, kan du spare ved at lave en aftale med din leder om at betale.

Partnerskaber

Hvis du kommer fra en organisation, hvor I forventer at sende flere medarbejdere afsted, så kontakt os straks for at høre om mulighederne for at indgå en partnerskabsaftale.

Start din rejse til bedre lederskab

Tilmeld dig – helt uforpligtende

  • 1
    Vælg ønskede startdato for kursus
  • 2
    Indtast dine informationer
  • 3
    Modtag e-mail med bekræftelse

5.0 ud af 5

Baseret på 6 anmeldelser af tidligere deltagere

Kun 5 felter fra at være i gang...

Du kan trygt udfylde og skrive dig op nu. Pladsen er reserveret til dig, og du bliver efterfølgende kontaktet for endelig bekræftelse.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg ønsket startdato

Dine informationer

Hidden
Hidden